Het ongelofelijke wordt waar! B I R E I present Naked Eye Project EXPOSITIE!

Eindelijk mag het gedeeld worden! Het B I R E I project: Naked Eye Project gaat exposeren in CODA, een van Nederlands meest centraal gelegen en hypermodernste Musea. Hier gaat een 4 maanden durende expositie van start met het unieke Naked Eye Project. Vanaf 10 februari 2019 is er een interactieve tentoonstelling met de portretten in still en video, workshops en mogelijkheid tot eye-gazing. Vier maanden lang wordt U meegenomen, in de wondere wereld van de ogen, in onze ogen misschien wel: de zintuigen waar we het meest mee praten en zeggen. Gefascineerd door de linker- en rechter brein-theorie nemen we U mee in de wereld van ratio en emoties. 

Meer weten? Volg deze website en de nieuwsbrieven.

Deze tentoonstelling word mede mogelijk gemaakt door Sandmann Optiek en Team Naked Eye Project.

www.nakedeyeproject.com

IMG_9105.jpg
Jeffrey.jpg