B I R E I 's oprichter Nathan Mooij heeft met zorg een portfolio samengesteld met merken die elk op een unieke wijze uitblinken in concept, design, kwaliteit, sustainability of unieke prijs/kwaliteitverhouding. Elk merk is een aanvulling op de reeds veelal met zorg uitgekozen bestaande assortimenten van menig zelfstandige opticien van de Benelux.

Na ruim 20 jaar ervaring in de markt ontstond er zo in korte tijd een team van 4 ervaren mensen en inmiddels ruim 270 klanten en ruim 450 dealerschappen.

B I R E I ziet het als taak om voor U, op internationaal niveau nieuwe produkten te screenen en te scouten, en alvast keuzes te maken die geschikt zijn voor de Benelux-markt. Daarmee presenteert B I R E I een van de meest unieke portfolio van de markt. 

B I R E I draait op passie en echte storytelling! Laat U verrassen door de verhalen van de merken van B I R E I, en laat U of uw personeel trainen in het overbrengen van deze passie voor eyewear!

 
Meer weten over 1 of meerdere van deze unieke merken voor uw winkel? Vraag gerust een vrijblijvende afspraak aan via onderstaand formulier. We zullen te allen tijde rekening proberen te houden met uw wensen en die van de huidige dealers in uw omgeving.
— Nathan Mooij
Naam *
Naam