Het nieuwe seizoen start! Nieuwe collecties en nieuwe kansen in de aanvang van misschien wel het meest bewogen jaar ooit dat komen gaat

Nog nooit was onderscheiden zo belangrijk! nog nooit was je eigen toon zetten zo nodig! Nog was kiezen zo duidelijk!

Klanten krijgen op steeds groter wordende schaal het zelfde aangeboden en kopen steeds vaker bij de zelfde.

Denk bij het maken van keuzes eens aan het 50jaar bestaan-vierende Cutler&Gross London, met echt vintage en het vintage van de toekomst, uitgevoerd in unieke kwaliteit. Of denk aan een van de zeldzame exclusieve modemerk voor U als zelfstandige ondernemer: Paul Smith eyewear. En mocht het nog steeds niet helemaal duidelijk zijn. Na brandende amazones, beyondmeat en ander opkomst van de sustainable industrie en leefgewoontes: Het enige 360 graden bio/sustainable of gerecyclede merk van de wereld: Dick Moby. Blake Kuwahara met haar unieke eigen iconische stijl, dit jaar voor het eerst met Grey Label- Blake Kuwahara voor de kleinere portemonnee, maar met dezelfde passie. en top alles af met Odette Lunettes: zoveel fashion en disign zag u nog nooit onder 1 dak in deze prijsklasse.

Maak gerust vrijblijvende afspraken of bezoek ons op alle aankomende beurzen.

Team B I R E I, Jenine en Nathan