Paul Smith by Cutler and Gross op de fashionweek Parijs

PARIS FASHION WEEK

public.jpeg

Paul Smith
Lente / Zomer '19 Show

Met knipoogjes naar het verleden en technieken uit het heden, presenteert Paul Smith een lente / zomer '19 collectie die zich richt op moderne kleding voor mannen en vrouwen

"Ik heb meegemaakt dat het maken van kleding veel trends in mijn carrière doormaakte", zei Paul terwijl hij zich voorbereidde op zijn lente / zomer '19 show, "grote schouders, grote revers en nog grotere controles, gekke kleuren, rare knoppen en zelfs meer. ”

Paul heeft het allemaal zien komen en gaan, maar hij heeft altijd geloofd in de relevantie en bruikbaarheid van maatwerk. Een Paul Smith-pak is ontworpen om te worden gedragen, niet in een kledingkast te worden gehangen en één keer per jaar te worden afgestoft voor speciale gelegenheden. In een tijd waarin sportkleding het modellandschap domineert, staat Paul voor maatwerk. "Suits vormen de kern van de Paul Smith-wereld en daar ben ik erg trots op", zegt hij.