Paul Smith licentie gaat over naar de andere Britse icoon: Cutler and Gross

Eindelijk komt er weer een samenwerking met echte passie tussen twee iconische Britse bedrijven! Paul Smith kiest na jaren bij Luxottica voor het Londonse Cutler and Gross voor een unieke licentie voor hun prachtige eyewear. Op de catwalks, nu in Parijs, worden de eerste modellen geshowed uit de produktie van C&G, om de samenwerking te vieren. Blijf  B I R E I volgen voor de laatste ontwikkelingen en nieuws rond de SILMO!

 

"Ik heb altijd had een enorme bewondering voor Cutler & Gross, voordat we hem helaas dit jaar verloren, was Tony Gross een persoonlijke vriend van mij. De aandacht voor detail en expertise die Tony beoefend is nog steeds absoluut crucial voor het bedrijf en wat zij aan het doen zijn in het heden, het was een plezier om met hen samen te werken. " - Paul Smith
 
Cutler en Gross + Paul Smith nodigen je uit om direct vanaf de runway zonnebrillen te kopen, want deze debuteerden als een limited edition unisex-samenwerking in de Paul Smith-show op Paris Fashion Week van zondag 24 juni.
De samenwerking omvat een enkel frame-ontwerp met acetaat dat beschikbaar is in acht unieke kleurenopties, geïnspireerd op de voorjaar / zomer 2019-collectie van Paul Smith. In directe verwijzing naar een centraal thema van de collectie, zal het bijbehorende reinigingsdoekje een van de foto's van Paul bevatten.
Geproduceerd met de hand in de Italiaanse fabriek Cutler en Gross, een samenwerking in een gelimiteerde oplage van 500 eenheden. Cutler & Gross en Paul Smith co-branding staan op elke veer en elk frame zal individueel genummerd zijn.
Het partnerschap is de kans voor twee beroemde Britse merken, met een harmonieuze visie op design, om hun krachten te bundelen.

Marie Wilkinson, Creative Director van Cutler en Gross, weergalmde de woorden van Paul. " Het frame Cutler en Gross + Paul Smith is ontworpen om de ontmoeting van het DNA van beide merken te symboliseren, gebaseerd op dezelfde liefde voor handgemaakt, doordacht ontwerp. "
Door de traditionele wachttijd tussen de modeshows en de detailhandel te verwijderen, is deze samenwerking in beperkte oplage beschikbaar om direct te kopen bij geselecteerde Paul Smith- en Cutler- en Gross-winkels. Later dit jaar zal er een hele collectie op de Silmo worden gepresenteerd.

public.jpeg