Vanaf 15 januari verkrijgbaar bij B I R E I, Paul Smith spectacles, een waanzinnige herintroduktie van dit iconische britse merk, nu gemaakt door het andere iconische britse bedrijf: Cutler and Gross LONDON
public.jpeg

Complimenten.jpg

B I R E I loves Complimentenmeisjes

Zo'n beetje elke optiekbeurs kunt U uit onverwachte hoek een compliment ontvangen, handgeschreven en oprecht! Bibi Smink en Gwen van Zaane veroveren Nederland met hun intens fijne feelgoodmarketing, die U ook kunt inzetten voor uw receptie of opening.


 
6a00d8341e3e1853ef00e54f52b75d8834-800wi.jpg

Volgens voorspellingen groeit ook dit jaar de ecologische en sustainable markt weer met ongeveer 20%.

Na voorbeeldmarkten als Denemarken en Zweden weet Nederland erg goed de weg naar de verantwoorde kassa te vinden. En met overtuiging!

Heeft U al ruimte binnen uw bedrijf voor sustainable en verantwoorde producten binnen eyewear?

 

dijck2-2.jpg

s'Werelds allereerste 3D-plafondreclame

B I R E I presents: s'werelds allereerste 3D-plafondreclame!
Bij DIJCK2 in Delft is, in samenwerking met Dick Moby, Mcart Environmental Signage en Van der Leeuw Optiek, een nooit eerder vertoond reclamebeeld geplaatst in 3D. Geïnspireerd door de kunstenaars die 3D-stoeptekeningen maken, is het idee een jaar geleden ontstaan, om dit op zijn kop te maken voor de 3 bij 9 meter grote lichtbak in de winkel: Dijck2. Dit is vorige week geïnstalleerd na zorgvuldig rekenwerk en designwerk van Marco Kuijpers van www.masterphoto.nl . Alhoewel beelden meer zeggen dan 1000 woorden is dit toch een plafond wat u in het echt moet zien. Bent U eens in de gelegenheid deze bijzondere winkel te bezoeken, kijk dan vooral naar boven!
Nathan Mooij van B I R E I is erg trots op deze coproductie. 
" Het idee ontstaat in een paar seconden en om dan te zien dat het zo mooi uitgevoerd is, voor het eerst berekend en nooit eerder gedaan, dan is trots het enige passende woord. Dit zijn de dingen waaruit ik mijn drive haal om elke keer weer te verrassen op het gebied van marketing. Retail is uitdagender dan ooit tevoren en stil zitten geen optie. "
Meer info? 
Nathan Mooij, Birei
nathan@birei.nl

 


3c6ae0c4-77de-45fc-9175-e2706fc007f1.jpg

Hier wordt keihard gewerkt aan de PR voor NL

Ruim 40 bloggers, vloggers, TVpersoonlijkheden en DJ's kwamen samen om met Eline de Munck (Belgische TVpersoonlijkheid en ontwerpster van Odette Lunettes) haar nieuwe collectie te passen en te dragen! Kom maar door met de beelden.


 
49a65b15-c678-44bd-8eac-63aee3ff6ae8.jpg

Doneer

doe mee met B I R E I en doneer of wordt ambassadeur van Twobillioneyes.org.